VAŽNO! Obavijest roditeljima - boravak djece u vrtiću od 11.5.2020.

Poštovani roditelji,
od 11. svibnja u DV Milana Sachsa organiziran je rad u skladu s epidemiološkim mjerama HZJZ za vrtiće i škole te uputama MZO za rad predškolskih ustanova. Rad je organiziran za djecu roditelja koji nisu u mogućnosti osigurati zbrinjavanje djece ni na koji način osim u predškolskoj ustanovi. Rad vrtića bit će organiziran na sva tri objekta DV Milana Sachsa.

Molimo vas preuzmite dokument Obavijest roditeljima te ga detaljno proučite i primijenite dane preporuke. U dokumentu se nalazi i raspored skupina i odgojitelja za period od 11.5 do 22.5.2020.

Mala škola će se odvijati od srijede do petka od 9.00 do 11.35. Molimo djecu dovesti između 9.00 i 9.10, odnosno doći po njih od 11.35-11.45.

VAŽNO!

Za svako dijete koje boravi u ustanovi, roditelj je dužan ispuniti Izjavu za roditelje koja se nalazi na web stranici vrtića te je svim roditeljima poslana na e-mail adresu koja je ostavljena kao kontakt adresa u zahtjevu za roditelje prilikom upisa. Ispunjenu izjavu je potrebno dostaviti na e-mail adresu vrtića vrtic.milanasachsa@zagreb.hr.
Roditelji koji ranije nisu dostavili izjavu, u ponedjeljak 11.5. će je morati popuniti prije ulaska u ustanovu.

Obavijest roditeljima
HZJZ - epidemiološke mjere za vrtiće i škole
MZO - upute za rad predškolskih ustanova© 2023 Vrtić Milana Sachsa. Sva prava pridržana.