Postupak prijelaza djece u gradskim dječjim vrtićima

Obavijest roditeljima/skrbnicima o mogućnosti prijelaza djeteta/ce u drugi gradski dječji vrtić za pedagošku godinu 2020./2021.

Roditelji/skrbnici djeteta koji imaju upisano dijete/cu u gradski dječji vrtić, a ne odgovara im po mjestu stanovanja, imaju mogućnost prijelaza djeteta/ce u drugi gradski dječji vrtić blizu mjestu stanovanja.

Zainteresirani roditelji/skrbnici pisanu Zamolbu o potrebi prijelaza djeteta/ce u drugi gradski dječji vrtić trebaju predati u razdoblju OD 16. DO 27. OŽUJKA 2020. GODINE u dječji vrtić koji dijete/ca pohađa/ju.

Molimo da sukladno preporukama, isto učinite putem e-pošte.

Komisija za upis djece rješavat će zamolbe roditelja/skrbnika u skladu s Pravilnikom o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga i kriterijima za prednost pri upisu.

Dana 8. Travnja 2020. Godine dječji vrtići izvijestit će roditelje/skrbnike o rezultatima postupka prijelaza djece u gradskim dječjim vrtićima.

Dijete/ca kojem/ima je odobren prijelaz bit će ispisana iz starog dječjeg vrtića s 31. Kolovozom 2020. Godine, a upisano/a u novi dječji vrtić s početkom pedagoške godine 2020./2021. Od 1. Rujna 2020. Godine.

Obavijest

Zamolba

© 2023 Vrtić Milana Sachsa. Sva prava pridržana.