Jesenska svečanost

U petak, 21.10.2016., u DV Milana Sachsa održana je Jesenska svečanost. U dvorani centralnog objekta sudjelovale su skupine: Slonići s pjesmicom „Jesen, jesen je“ i igrokazom „Jooj šala“, odgojna skupina Pčelice s pjesmicom „Tiho, tiho pada“ i igrokazom „Djed i repa“ i odgojna skupina Tratinčice s igrokazom: „Zeko traži mamu“. 
Skupine Zvjezdice, Tigrići, Butterflies i Lavići u vrtićkoj dvorani su imali dramatizaciju sa velikim medvjedom o jesenskim plodovima i kušanje meda. Djeca su medvjedu otpjevala jesenske pjesme, a nakon pjesme po punktovima izrađivala jesenske krune, ogrlice i lutkice od jesenskih plodova. 
U područnom objektu Jasmin sve odgojne skupine su sudjeovale u igrokazu "Novi kaputić za ježa" te nakon igrokaza u izradi jesenskih dekoracija od jesenskih plodina.
U područnom objektu Rođenje Marijino organizirano je zajedničko druženje odgojnih skupina uz igru i ples i prezentaciju pjesama na engleskom jeziku skupine Apples te pjesama na hrvatskom jeziku skupina Bubamare, Leptiri i Pačići.

© 2023 Vrtić Milana Sachsa. Sva prava pridržana.